Peony Parade

2011. július 2., szombat

Mire elég 30 forint?

Valójában 30 sem kell hozzá. Csak egy sima póló vagy trikó  a szekrényből, és egy rég nem használt sál vagy kendő. Ha szakadt vagy lukas, az sem baj!

Én viszont ezeket vettem 30 forintért a turkálóban. Topshop trikó mangó színben, és egy lyukas kendő haloványabb árnyalattal.

El kell mondanom, hogy nagy kedvencem ez a szín. Nem olyan harsány mint a piros, amit túl kihívónak érzek magamon, de elég színes és vidám a hétköznapokra, valamint szinte mindenhez passzol.  Ja, és idén divatszín is, így akár elmondhatnám, hogy 10 évvel a divat előtt járok.... (de nem mondom, mert kiderülne milyen vén vagyok:)
Szóval fogtam a kendőt és felaprítottam. Ilyen csinos kis virágokat rittyentettem belőle, és szépen felvarrtam őket egy tüll alapra.


Végül ezt felaplikáltam a pólóra, de akár erre a ruhára is bármikor át lehet tenni (erre jó a tüll alap, így a kompozíció egyben marad). Vagy hajba. Vagy táskára. Ahogy tetszik......







                                         Tetszik?

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik! Kérjük a rózsák részletes leírását! Hogy csináltad? Gyönyörűek lettek?
    Amúgy milyen álom turik vannak felétek, ahol még 30Ft-ért adnak valamit??? Nálunk már a csoki is többe kerül!

    VálaszTörlés
  2. Ok, akkor majd jövök egy "hogyan készül egy selyemvirág" poszttal.
    Igen, szuper beszerzési forrásaim vannak, 200 ft/kg áron mérik a cuccot!

    VálaszTörlés
  3. Inspiráló gyönyörű virágok....még nekem is, pedig egyáltalán nem tudok semmit sem alkotni, kétbalkezes vagyok! :)) Megtennéd, hogy részletes leírást készítesz a virágkészítés fortélyairól?
    Köszi :))

    VálaszTörlés