Peony Parade

2011. szeptember 19., hétfő

Szett Julcsinak

Tovább kísérleteztem a technikákkal, és a különböző anyagok párosításával. Most a 2 éves Julcsinak készítettem kitűzőt és fejdíszt, muszlin, csipke és filc felhasználásával. Érdekes volt kipróbálni az új eljárásokat, mint a filcből készült pompom, vagy a fejdíszen lévő cakkos csipkevirág. Arra is kíváncsi voltam, mennyire passzolnak egymáshoz ezek az anyagban és formában is eltérő virágok, de a végeredmény meggyőzött, jól elbírja a könnyed muszlinrózsa a vaskosabb filcpompom társaságát is! A gyöngyözéshez még mindig van kedvem, úgyhogy ez a darab is kapott egy kis gyöngy-tuningot, bár gyorsan kellett haladnom vele...
Végül Lili megint nagyon rendesen vállalta a bemutató modell szerepét:)





Ugye szép? :)))

4 megjegyzés:

  1. Kedves Réka,
    most találtam ide a facebook oldaladról. mindkettő nagyon igényes és inspiráló, örömmel kezdem visszaolvasni a bejegyzéseket:)

    VálaszTörlés
  2. Drága Lilla! Nagyon köszönöm a kedves sorokat, minden visszajelzésnek annyira örülök!!! Jó nézelődést itt nálam, és várlak vissza szeretettel! :))

    VálaszTörlés
  3. jövök :)
    közben már a másik blogodat is felfedeztem!

    annyira szeretem az újrahasznosítást, turizós, bolházós ötleteket! hiszem, hogy ami már megvan a világban, azt érdemes használni, és nem mindig "kidobom-újat veszek". arról nem is beszélve, hogy a régebbi dolgok sokszor jobb anyagból, jobb minőségben készültek, egyszerűen öröm van bennük.

    /tegnap írtam neked egy infókérő e-mailt is, az is én voltam :)/

    VálaszTörlés
  4. Elküldtem az infókat:))
    A gondolatmeneteddel pedig teljességgel egyetértek!!! Részemről is dettó! :))))

    VálaszTörlés