Peony Parade

2011. október 2., vasárnap

Mare, amore.....

Hogy ne ússzak el teljesen a teendőimmel, vittem egy kis "munkát" is a nyaralásra. Gondoltam majd üres perceimben kreatívkodok egy kicsit, vagy ha hirtelen megszállna az ihlet, ne kelljen egy hetet várnom a megvalósítással. Na persze 2 kisgyerek mellett a nyaralás sem pihenésből áll, de a második napon szerencsére lesújtott rám a felismerés, hogy egy tengeres színvilágú fejdíszt és kitűzőt talán legjobban a tenger mellett fotózhatnék.... Azaz el kellene vele készülnöm még a hazaindulás előtt.
Némi tanácstalanság és variálás után egy nagy organza színátmenős rózsát, egy habos fehér csipkevirágot és egy rafinált türkiz boglárkát tettem a hajpántra, míg a kitűző a habos csipke és a boglárja kereszteződéséből született.
A boglárkának kiválasztott egyik anyag nagyon megtréfált, mert egyszerűen elégett a lángtól, teljességgel alkalmatlan volt a formázásra. De a gyönyörű zöldes türkiz színe miatt nem akartam lemondani róla, így más technikával próbálkoztam. A formára vágott szirmok széleit kirojtoztam, és így kerültek a boglárkába. Nekem nagyon megtetszett az eredmény, légies, könnyed és játékos lett:) A kitűző, és a fejdísz csipkevirágának közepe is összecseng, hála a 2 kis türkizkék virággombnak, amivel próbáltam játékosabbá tenni a szettet, ha már kicsi lánykáknak készült:)
A fotózás külön attrakció volt és kisebbfajta helyi látványosság, de azért sikerült néhány értékelhető képet is készíteni...
Íme néhány bizonyíték erejű kép, hogy nem csak lábat lógattam a tengerparton!

a tenger és az ő árnyalatai.....:)

a habok, akár a csipke

a modellen:)


közben egy sirály is érkezett....

bele is komponáltam a képbe:)))

egy komp is elment....


és a Nap is lenyugodott....

4 megjegyzés:

  1. Ú,ez az utolsó kép ez mesés...persze a többi is, de ez...

    VálaszTörlés
  2. A dicséretet átadtam Férjnek, aki méltán büszke magára:))))

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett az eredmény! És az utolsó kép tényleg mesés! Gratula a családi közreműködésért, Neked az alkotásért, Apukának a fotókért, a hajmodellnek nem is kérdés a gratuláció és végül Marcinak is jár a dicséret a türelemért, hogy mindezt állta. :) Várom a beszámolót a nyaralásról!

    VálaszTörlés
  4. Köszi! Férjjel versenytfényképeztünk, de a naplementés képekkel fölényesen nyert:P Lili fürtjei le lettek vágva:(((, Marci pedig tényleg nagyon szépen viselte, hogy a kicsit furán viselkedő szüleihez kell állandóan alkalmazkodnia:)))))

    VálaszTörlés