Peony Parade

2012. április 12., csütörtök

A nagy és a kicsi

Sok rendelést kapok fotósoktól, akik kellékként használják a fejdíszeket. Ilyenkor nyugodtan elengedhetem a fantáziámat, mert nem kell a hordhatóság és a hétköznapi viselet szabályaihoz igazítani a hajbavalókat:)
Lehet kicsit túlozni, zsúfolni, halmozni az anyagokat, technikákat, a gyöngyözést, a méretet....
Kriszta egy naaagy, felnőtt fejdíszt kért, amit a tütühöz is tud használni, és egy picurkát, ami pár napos babókák dísze lehetne. Visszafogott, fehér, bézs színeket kért, más egyéb megkötés nem volt:)

A nagy pántnál annyit biztosan tudtam, hogy a tütü tülljét visszahozom, és a virágot igazán nagyra és színátmenetesre csinálom. A többi már menet közben jött, valahogy magát alakította a fejdísz:) Most már csak Kriszta csodás képeit várom, mikor a modelljein felhasználja...


Az újszülött fotózáshoz igazán pici virágokat készítettem, viszont egyből hármat. Így mégsem lett olyan apró a kész mű, mint elsőre terveztem, ellenben sokkal mutatósabb:P Ahol lehetett - és nem növelte a méretet - ott ki is gyöngyöztem, hogy csillogóbb, izgalmasabb legyen, hiszen itt tényleg csak a fehér színnel dolgoztam. Csupán a csipke visz bele egy kis változatosságot.

Együtt:

3 megjegyzés:

  1. az az újszülött fejdísz <3

    VálaszTörlés
  2. Álomszépek a fejdíszek! És a blogod is szeretem (bár féleg a facebookos oldalt böngészem), és díjat kaptál tőlem:
    http://anaswardrobe.blogspot.com/2012/05/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés