Peony Parade

2012. november 7., szerda

Lányoknak, összhangban:)

Esküvőre készülve nem egyszerű a gyerekek ruháját összehangolni, főleg két kislányét;)
De nem is lehetetlen, sőt rendkívül izgalmas feladat! Főleg, ha csak képeken láthatom a ruhákat, amikhez a kiegészítőket kérték, nevezetesen egy virágos övet és 2 fejdíszt.

Itt a testvérpár két kis ruhácskája, ez volt a kiindulópont:

A lányok szeretik a csillogósat, így igyekeztem a virágok közepét hangsúlyossá tenni, sőt a fejdíszek tüll fodrai plusz flitterezést kaptak, a fokozott csillogás érdekében:)
A fejdíszeknél maradtunk az egyszínű fehérnél, hiszen koszorúslány feladata is volt az egyik lánykának. Az övön lévő virág azonban egy "mobil" színes alsó réteget is kapott, hogy a színeiben eltérő ruhák között teremtsünk egy kis összhangot. Azért "mobil", mert az alsó szirmok egy mozdulattal leszedhetőek egyben, és marad csak a fehér virág, színek nélkül.






A legnagyobb kihívás a megfelelő színek eltalálása volt, no meg izgultam rendesen azon is, hogy a csajok szívesen és örömmel viseljék a kiegészítőket az ünnepi alkalmon.

Kaptam képeket is a gyönyörű lánykákról, amit ezúton is nagyon köszönök!!!



3 megjegyzés:

  1. Kedves Réka!
    Nem rég találtam rá a blogodra, nagyon tetszik, a "hogyan készült" postok a kedvenceim. Van 2 húgom és Karácsonyra szeretnék nekik virágos fejdíszeket készíteni. Azt szeretném kérdezni, hogy te hol szerzel be ehhez gumi pántokat? Felnőtt méretben már láttam párszor, de gyerek méretűt még sehol sem találtam.
    Előre is köszönöm a segítséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Rebeka!
      Köszi a kedves sorokat Rebeka!
      A gumipántokat méterre veszem egy szegedi rövidáru boltban. Rengeteg szín és vastagság van a választékban, és annyit vágatsz le belőle, amennyit szeretnél. Én erre varrom fel a díszeket, az adott megrendelés szerinti mérethez igazítva;)

      Jó alkotást, szép virágokat!
      Réka:)

      Törlés
    2. Köszönöm a segítséget, remélem szépek lesznek majd a virágok ha elkészülnek. További sok sikert a bloghoz! :)

      Törlés