Peony Parade

2012. május 29., kedd

Dupla meglepetés: díjat kaptam, kétszer :D






Erre végképp nem számítottam! Olyan kevés időm jut a blogra, hogy néha el is felejtem, ogy van aki olvassa, követi, szereti... Pedig nagyon örülök ám Nektek, és minden komment és levél egy-egy díj nekem, Tőletek.

Na de Anna egy blogdíjjal is megörvendeztetett, amit ezúton is szívből köszönök!!! Anna gardróbját eddig nem ismertem, csak a könyvecskéiket, amiből persze a Vespás a kedvencem:PPP Pedig a gardrób is figyelemre méltó!
Aztán Katától jött a díj mégegyszer, és egészen meg vagyok hatva, hogy ilyen aranykezű, kreatív emberkék is örömmel követik az oldalamat...! Kata, nagyon szépen köszönöm!!!

A díjnak vannak szabályai is, ami egyben jó kis móka:)

1. Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 200 követője van és add át a díjat.
2. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.
3. Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat.
4. Ossz meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad.


Én az alábbi blogokat választottam:

1. Mónika blogja: http://cinnamon.freeblog.hu/
    Az ő írásai mindig megmozgatnak bennem valamit. Az már csak hab a tortán, hogy remekül ír, irodalmi élmény egy-egy poszt végigolvasása. Van nála minden: divat, stílus, könyv- és filmajánló, és sok-sok személyes, amiben az ember magára is ismerhet...

   Mademoiselle hivatását nézve műfordító, mondanom sem kell, a bejegyzések stílusa szintén rendkívül élvezetes, imádom olvasgatni! Mónikához hasonlóan ő is külföldön él, talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy megfogtak a témák, amiket érint: a kinti élet kalandjai.

  Minden, ami esküvő. Ha most házasodnék, biztosan nekem is lenne egy ilyen blogom, bár nehéz lenne felvenni a versenyt Ágival, aki rengeteg gyönyörű tartalommal öltötte meg ezt a friss oldalt. Most játék is fut Nála, ahol a szavazók egy Boudoir gyűrűpárnát nyerhetnek, bizony! ;)

Anna egy kisgyermekes anyuka, aki szintén külföldön próbálja egyengetni kis családja életét, sok kreativitással, remek ötletekkel és szuper megvalósításokkal. Mindezt megspékelve igazán szép saját fotókkal:)  Ha olvasom, máris érzem, hogy nem vagyok egyedül:))))

Melit személyesen is ismerem, piacozós-turis társam, akire a blogján keresztül találtam rá. Gyönyörű holmikat varr, értékmentő és értékteremtő egyszerre. Elég csak bepillantani hozzá, azonnal elvarázsol!
http://kankaleen.blogspot.com/



És akkor jöhet 5 dolog, amit még (valószínű) nem tudtok rólam:)))

1. Carpe diem! ez a jelmondatom, mikor kétségeim vannak, vagy össze kell szednem a bátorságom meglépni valamit:) A végső érvem mindig az, hogy ha meg sem próbálom, csakis veszíthetek...Ha pedig belevágok, akkor vagy nem sikerül, azaz minden marad a régiben, vagy összejön, és akkor nyertem! Meglepő, hogy az ember milyen sokszor nyer!

2. Kifejezetten magas a fájdalomküszöböm, ez már gyerekkoromban kiderült. Így pl. a szülést sem szenvedtem meg. Már néhány órája vajúdtam, mikor még a trolin hurcoltam a kiságy egyik rétegelt lemez lapját, aztán beugrottam a könyvtárba, már nem is emlékszem miért....:DDD

3.A blognak túl sok köze nincs a szakmámhoz, ezért kevesen tudjátok, hogy jogász vagyok;)

4. Egy dolog van, amit soha nem bírtam megenni: a paradicsom. Gyerekként évente meg kellett kóstolnom, hátha elmúlt az undor, de sajna nem:) Viszont bármilyen paradicsomos cuccot megeszek, aminek nincs konkrétan friss, feldolgozatlan paradicsomíze...

5. Bár sosem voltak túlzott ambícióim, mindig is érdekelt a ruhák és a kifutók világa. Ezért adtam magamnak egy esélyt, és pont beleférve még a korhatárba, 21 évesen elmentem egy válogatásra. Minden előképzettség nélkül beválogattak, így bizony én is kifutóra léphettem...:) Egy bakancslistás pont kipipálva! :D


Legyen szép napotok!
Réka:)

fotók forrása: pinterest.com

1 megjegyzés:

  1. Végre valaki más is... :D Ugye, hogy megfér egymás mellett a jog és a kézműveskedés? :D :D :D

    VálaszTörlés